Skip to main content

Over mij

Wie ben ik?

Mijn naam is Elles van der Weerd, ik woon in IJsselmuiden, ben getrouwd en heb 2 zoons in de basisschoolleeftijd. Ik werk al ruim 13 jaar als pedagoog en kindercoach in het speciaal onderwijs. Nadat ik in 2021 en 2022 een aantal keren ’n uitstapje maakte naar een aantal reguliere basisscholen voor het verzorgen van een sociale vaardigheidstraining, merkte ik dat dit iets losmaakte in mij. Ik haalde er zoveel energie en voldoening uit, waarbij ik tegelijkertijd merkte dat ik dat overdroeg op m’n doelgroep. Een win-win situatie en het plan voor een eigen onderneming begon te borrelen. En zo geschiedde…..

Waarom de naam Luna?

Luna betekent maan. Ik gebruik haar als metafoor. De maan staat ver weg van ons en lijkt voor velen wellicht onbereikbaar. Maar als je het avontuur dan toch aan wilt gaan, lijkt de weg er naar toe misschien uitzichtloos en turbulent, onbereikbaar is het niet! Idem voor de doelen die ik stel met leerlingen en leerkrachten die in de knel zitten op verschillende sociale en emotionele vlakken.

Ik geef niet zomaar op en durf door je masker heen te prikken. We maken stappen voorwaarts, maar soms ook achterwaarts. Het hoort erbij. Doe je mee?